Gastenboek

Wij bedanken u hartelijk voor uw bezoek aan het Zalkerveer & Theehuis en zalkerveer.nl. Reacties in het gastenboek zijn van harte welkom. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u die hieronder ook kwijt. Graag tot ziens!


Naam *
Bericht *

Vond het leuk eens gebruik te maken van de pont, en heb genoten van de cappucinno en het eigen gemaakte appelgebak in het theehuis, zeker een compliment waard!
Door Ruud op 15 april 2015 om 09:22 uur

Wij zijn 2 meiden uit zalk en gaan graag met het pontje over...
maar wij vinden het wel jammer dat wij altijd zo lang moeten wachten voordat we over kunnen...maar niet te min we vinden het jammer als we weer over de dijk naar zwolle moeten ipv het gezellige pontje!!
Door R&R op 28 september 2012 om 21:15 uur

Ik ben afgelopen zaterdag met jullie pondje overgevaren. Vanmiddag zag ik het bewijs van overtocht en moest erg lachen om het logo dat er op staat. Dat maakt de overtocht nog leuker dan het al was met de goede zorgen van jullie vriendelijke veerman. Dankjulliewel!
Door Bert op 21 mei 2012 om 14:37 uur

Zit ik te denken ik ga even laten zien hoe mooi het theehuis is om naar toe te gaan. Staat er geen foto op deze site van het theehuis. Het pontje is ook wel leuk, maar we willen graag een foto van het theehuis
Door Veric op 1 januari 2012 om 21:04 uur

Nogmaals ontzettend bedankt voor de gezellige sfeer en mooie ambiance tijdens de schilderworkhop. De gasten hebben genoten!

Kleurrijke groeten van Lydia
Door Passion for Paint op 22 juni 2011 om 15:49 uur

1  2  3  4 

Lekker uitwaaien langs de IJssel

20 jaar Zalkerveer & Theehuis

Zaterdag 29 oktober vierde iedereen, die als medewerker, cliënt, vrijwilliger of stagiair betrokken is of was, het 20 jarig jubileum van het Zalkerveer & Theehuis.

Lees verder

Ook: