Theehuis

Zin in een kop koffie met versgebakken appeltaart op een van de mooiste plekjes van Nederland? Dan bent u in het Theehuis op het juiste adres. Geniet van het weidse uitzicht over de IJssel. En beleef de IJsseldelta van binnenuit. Twaalf mensen met een verstandelijke beperking heten u van harte welkom en bedienen u graag.

Wij serveren verschillende soorten versgemalen koffie (Laurentis), thee en frisdrank. Daarnaast mag een puntje van onze eigengebakken appeltaart niet ontbreken. Ook onze huisgemaakte gevulde koeken zijn niet te versmaden. Of wat dacht u van een huisgemaakte tosti (ham/kaas of kaas) of een verkoelend ijsje?

De bovenverdieping van het Theehuis, die in 2002 sfeervol werd verbouwd, telt ongeveer 30 zitplaatsen. Daarnaast biedt het terras ruimte voor vijftig mensen. Op de benedenverdieping is een professionele keuken aanwezig, waar dagelijks onze appeltaarten en gevulde koeken met veel enthousiasme worden bereid door onze medewerkers.

Op maandag- en dinsdagmiddag maken de medewerkers stijlvolle kaarten samen met een vrijwilliger. Op de zondagen wordt het Theehuis gerund door vrijwilligers.

Lekker uitwaaien langs de IJssel

20 jaar Zalkerveer & Theehuis

Zaterdag 29 oktober vierde iedereen, die als medewerker, cliënt, vrijwilliger of stagiair betrokken is of was, het 20 jarig jubileum van het Zalkerveer & Theehuis.

Lees verder

Ook: